ZRevmoDoCilja S1
ZRevmoDoCilja S1
ZRevmoDoCilja S2
ZRevmoDoCilja S2
ZRevmoDoCilja S3
ZRevmoDoCilja S3
ZRevmoDoCilja S4
ZRevmoDoCilja S4
previous arrow
next arrow

Z REVMO DO CILJA

 O kampanji

Skupaj s partnersko organizacijo Društvom revmatikov Slovenije bomo letos izvajali kampanjo pod imenom Z REVMO DO CILJA.

Namen kampanje »Z REVMO DO CILJA« je aktivirati revmatike na področju telesne aktivnosti in na ta način nekaj narediti za svoje zdravje in svoje telo. Skupaj z njimi se bomo trudili, ter jih motivirali, da prispejo z revmo do cilja. Še zmeraj je naš cilj povečati ozaveščenost o vnetnih revmatičnih boleznih, njihovem zgodnjem odkrivanju ter ukrepanju. Izvajali bomo športne dneve, ki bodo športne narave tako kot izobraževalne. Še naprej bomo načrtovali izobraževalne dogodke za strokovno in laično populacijo.

Pri izvedbi sodelujemo medicinske sestre, fizioterapevti, delovni terapevti, revmatologi in predstavniki Društva revmatikov Slovenije.

Na športnih dnevih predavanjih, delavnicah in drugih dogodkih imate priložnost pridobiti več podatkov o ne-vnetnih in vnetnih revmatičnih boleznih. Izvedeli boste tudi, v kakšnih primerih in kako si lahko pomagate tudi sami. Na voljo bodo tudi pisne informacije o posameznih boleznih in kontaktni podatki sorodnih društev.

Close Menu